Az értő kommunikáció művészete

Ár: 5 990 Ft

Az online kurzus időpontja: 2021. április 6-16.

Nézd meg a kurzus videóját!

Tapasztaltad már, hogy valaki a szavadba vágott, te ezt szóvá tetted, mire ő megsértődött?
Veled is volt már olyan, hogy vársz valakire, aki sokat késik, és mikor ezt megpróbálod megbeszélni az illetővel, végül te jössz ki rosszabbul a helyzetből?
Ez a kurzus abban segít neked, hogy a hasonló mindennapi helyzetekben úgy tudj visszajelzést adni, hogy azt megértsék és elfogadják a többiek, és így a kapcsolatod harmonikus maradhasson velük.

Mit várhatsz a kurzustól?

  • megismered az adatszerű visszajelzés és az értelmezés közti különbséget
  • megtanulod használni az eredményes konfrontáció és a dicséret eszközeit
  • tippeket és trükköket kapsz a visszajelzésed fejlesztésére
  • az életből vett, saját példákon gyakorolhatsz, ezzel is segítve a tanultak minél hamarabbi gyakorlatba ültetését

Kinek szól a kurzus?

Akik szeretnének eredményes és célzott visszajelzést adni, miközben vigyáznak a kapcsolatuk minőségére. Akik szoktak visszajelzést adni, de ezen mások megsértődnek. Akik szeretnének visszajelzést adni, de nem tudják, pontosan hogyan tegyék. Lehetsz férfi, nő, társ, vezető, kolléga, a fontos minden esetben az: legyél elkötelezett a tanulásra!

Hogy nyújthatja a legtöbbet a kurzus?

A minitréning akkor éri el a célját a leghatékonyabban, ha nemcsak átgondolod, hogy számodra mit jelentenek a kurzuson elhangzottak, hanem meg is oldod a feladatokat, a tanultakat pedig nap mint nap alkalmazod és beépíted az életedbe.

Az oktatók

Kováts Iringó – a Flow Magyarország tanácsadója. Pszichológus, szervezetfejlesztő, vezetőképzéssel és kommunikációs készségfejlesztéssel foglalkozik.

Salzmann Tímea – a Flow Magyarország tanácsadója. Közgazdász, frissen kinevezett vezetők képzésével és együttműködésfejlesztéssel foglalkozik. Legszívesebben abban támogatja az embereket, hogy kihozzák magukból a bennük rejlő tehetséget, hogy ezáltal megtalálhassák a helyüket a munkájukban.

Az oktatók

Dr. Magura Ildikó – a Flow Magyarország vezető tanácsadója. Vezetés-szervezés szakos szakközgazdász, elkötelezett híve a partneri együttműködéseknek a munkahelyi- és élethelyzetekben, melyekben támogatás nyújt, elfogadásra, megértésre és feltétel nélküli szeretetre tanít.

Orosz Györgyi – kommunikációs szakember. Hitvallásának alapja a kommunikációs képességek fejlesztése, melynek eredményeképpen önazonosabbak, hitelesebbek és hatékonyabbak lehetünk. A Hősök Tere Kezdeményezés egyik alapítója, amelynek tagjaként szintén azon dolgozik, hogyan tudjuk megszüntetni a közönyt, miközben több felelősséget vállalunk egymásért.

Hogyan tudom megvásárolni A KURZUST?

A Megvásárolom gombra kattintva megnyílik a flow4learning.hu oldal fizetési felülete.

Töltsd ki a számlázási adatokat és utald át vagy fizesd ki bankkártyával a kurzus árát.

Sikeres vásárlás után a megadott email-en vagy telefonszámon kapsz majd értesítést, hogy a kurzus mikor lesz elérhető és hol tudod azt megtekinteni.

Ha a kurzust ajándékba vásároltad, akkor az email-ben kapott pdf-et nyomtasd ki és ajándékozd oda a megfelelő személynek.

Válassz magadnak KURZUST!

Harmóniában

a személyiségtípusokkal

Az értő kommunikáció

művészete

Párbeszéd

a kamaszokkal